Florida – Carolina

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Florida Panthers hade en stark säsongsinledning och offensiven har producerat 13 mål på senaste tre matcherna. Trots dess offensiva produktion, har försvarsspelet sviktat. Panthers släpper in lika många mål som man gör framåt. Visst så finns det ljusglimtar med framförallt Forsling och Mahura som visat sina framfötter. Resten har desto kämpigare och som kollektiv har spelet varit stundtals skakigt.

Carolina Hurricanes har också sett riktigt bra ut under säsongsinledning med en offensiv som gör över tre mål i snitt per match och 17 på de fem senaste. Sebastian Aho, Martin Necas, och Andrei Svechnikov är de som gjort störst skillnad med 22 mål och 24 assist tillsammans. En hel del av de andra spelarna både i offensiven och defensiven har bidragit starkt med både mål och assist för Hurricanes.

Jag spelar på Carolina Draw No Bet till 1,88 @ Unibet.

  • Match: Florida – Carolina
  • Spel: Carolina DnB
  • Odds: 1,88 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 10/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar