Boston – Calgary

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Boston Bruins har under säsongsinledningen fullständigt dominerat hemma, samt är obesegrade efter sju spelade matcher. Mycket av dess spel fungerar. Marchand kom tillbaka från skadan betydligt tidigare än beräknat. David Pasternak har också varit enastående, samt hittas på tredjeplats i totala poängligan med sina 20 poäng på 13 matcher. Ullmark har också hittat formen i kassen.

Calgary Flames gör dess tredje match på fyra dagar och det kommer bli en tuff uppgift för gästerna här inatt. Calgary som inlett säsongen sämre än förväntat har inte riktigt fått det att stämma inledningsvis. Det var en hel del som hände i somras för laget. Johnny Gardreau signade med Columbus, Monahan gick till Montreal och Matthew Tkachuk trejdades till Florida. Jag tror på en hemmaseger här.

Jag spelar på Boston ML till 1,60 @ betsson.

  • Match: Boston – Calgary
  • Spel: Boston ML
  • Odds: 1,60 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 11/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar