Milan – Fiorentina

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Milan har några missräknande poängtapp i seriespelet på senare tid och avståndet upp till serieledande Napoli är åtta poäng. Theo Hernandez och Olivier Giroud blev avstängda mot Spezia och Milan var svaga borta mot Cremonese, senast. Självklart var Milan likväl storfavoriter mot nykomlingen Cremonese, men klubben gjorde en uddlös prestation och matchen slutade mållöst. På hemmaplan ska de vinna här.

Fiorentina har i skymundan efter en svag start på säsongen gått väldigt starkt under sista tiden och man kommer från tre raka segrar i ligaspelet. Räknar vi dessutom in Europaspelet är Fiorentinas segerstreak upp i fem matcher och Vincenzo Italiano verkar fått fart på sitt lag igen. Senast hemma mot Salernitana, vann laget med 2-1. Milan får tillbaka Theo Hernandez och Oliver Giroud och ska vinna här.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betway.

  • Match: Milan – Fiorentina
  • Spel: Milan (1)
  • Odds: 1,75 @ Svenska Spel
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 13/11

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar