Chicago – Carolina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks placeras sig på niondeplats i Western Conference. Blackhawks lyckades nu senast, besegra tabelljumbon Anaheim med 3-2 i Honda Center. Laget besitter resultatraden 6-5-3 för den här säsongen, och hade inför matchen förlorat sex av de sju senaste. Inatt möter Chicago en av ligans bästa klubbar, vilket såklart kommer blir väldigt tufft för hemmalaget att besegra gästande Carolina.

Carolina Hurricanes placeras på fjärdeplatsen i Eastern Conference. Senast förlorade Hurricanes borta mot regerande Stanley Cup-mästarna Colorado med 4-1. Laget besitter resultatraden 9-5-1 för säsongen och har förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Däremot så i matchen innan den här så vann Carolina övertygande med 7-2 mot Edmonton Oilers vilket visar på höjden som finns i det här laget.

Jag spelar på raka tvåan till 1,73 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Chicago – Carolina
  • Spel: Carolina (2)
  • Odds: 1,73 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 02:30, 15/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar