Winnipeg – Anaheim

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Winnipeg Jets placeras på tredjeplatsen i Western Conference. Med målvaktsspelet från Hellebuyck, och stabilt spel från forwards, befinner sig kanadensarna, på övre tabellhalvan. Jets har under hela säsongen haft en stabil placering. Hemmalaget är svåra att möta för många klubbar, tack vare deras offensiva linor och bra defensiv. Klubben är i stort skadefritt. Denna matchen ska Winnipeg vinna.

Anaheim Ducks har visat en period av stor ineffektivitet. Senast mot Detroit Red Wings kan varit ett litet steg framåt, men man kan även kalla det en engångföreteelse helt enkelt. Oftast är räddningsprocenten under 90%, vilket inte är godkänt. Mot det ska man ställa Winnipeg Jets statistik med en förstakeeper som är i storform, Connor Hellebuyck, som har en räddningsprocent på hela 93,5%.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Winnipeg – Anaheim
  • Spel: Winnipeg (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 18/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar