Chicago – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Chicago Blackhawks återfinns på tolfteplatsen i Western Conference. Senast kunde Boston matcha ett rekord i NHL när klubben vann elfte raka matchen på hemmais. Detta efter 6-1 mot Chicago Blackhawks i under natten till söndag. Jonathan Toews gjorde målet och Petr Mrazek räddade 37 skott. Segern var extremt domninant för Boston. Nu besitter därmed Chicago resultatraden 6-8-3 för säsongen.

Pittsburgh Penguins placerar sig på tiondeplatsen i Eastern Conference. Tristan Jarry räddade 32 skott i målet för Pittsburgh Penguins som inkasserade en 3-0-seger mot Winnipeg i Canada Life Centre under natten till söndag. Det var Jarrys första hållna nolla denna säsong och den totalt tolfte i NHL. Pittsburgh såg starka ut senast och besitter resultatraden 4-1-1 på deras sex senaste NHL-matcher.

Jag spelar på raka tvåan till 1,81 @ Pinncale Sports.

  • Match: Chicago – Pittsburgh
  • Spel: Pittsburgh (2)
  • Odds: 1,81 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 21/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar