St. Louis – Anaheim

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

St. Louis Blues placerar sig på åttondeplatsen i Western Conference. Blues offensiv har inte producerat speciellt många mål denna säsongen, men på sistone har dem steppat upp. Klubben har producerat 16 mål, på de tre senaste matcherna. Lagets offensiv har steppat upp, men defensiven har fortfarande mer att bevisa. Klubben är formstarka och naturligtvis bör hemmalaget även besegra Anaheim.

Anaheim Ducks har en katastrofal säsong med en offensiv som har det tufft och som bara gör 2.61 mål i snitt per match. Offensiven har haft det tufft, men defensiven är en av de sämsta i hela NHL. De släpper in 4.33 mål per match vilket inkluderar nio mål på de två senaste matcherna. Kulikov och Fowler har sett helt okej ut men resten har varit katastrofala. Anaheim är också det absolut sämsta laget i ligan just nu.

Jag spelar på raka ettan till 1,77 @ Nordicbet.

  • Match: St. Louis – Anaheim
  • Spel: St. Louis (1)
  • Odds: 1,77 @ Nordicbet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 22/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar