Växjö – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö innehar inte endast förstaplatsen, utan smålänningarna övertygar dessutom med marginal ner till andraplats. Fem poäng har avståndet blivit till Skellefteå som innebär att Jörgen Jönssons succégäng kan operera i dagens match, utan press på sig, vilket såklart talar till hemmalagets fördel. Växjö ligger trea i hemmaplansligan och Lakers har goda chanser ikväll, att ta dess sjätte trepoängare på hemmaplan.

Oskarshamn har sämst form av samtliga lag och på de tio senaste matcherna har laget endast tagit nio poäng av 30 möjliga. En trettondeplats i tabellen innebär att varje poäng är viktig just nu och här ställs laget mot svårast möjliga motstånd. Även i bortaspelet har man haft problem under säsongen och man har tagit tio poäng på nio bortamatcher, vilket ger en elfteplats i bortatabellen.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ betsson.

  • Match: Växjö – Oskarshamn
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 1,66 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar