Qatar – Senegal

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Qatar öppnade mästerskapet med en 0-2-förlust mot Ecuador. Premiären blev inte knappast lyckad, och prestationen gav inte särskilt mycket hopp. Värdnationen såg uddlösa, sårbara ut och Ecuadors Valencia sårade dessutom hemmalaget, med två mål i första halvlek. Qatar lyckades inte heller träffa målet i den här premiären och det krävs därav något alldeles extra för att besegra fredagens motstånd, Senegal.

Senegal stod upp bra i matchen mot Nederländerna och kunde samtidigt, mycket väl fått med sig poäng härifrån. Istället var det Nederländerna som avgjorde sent med två mål efter den 84:e matchminuten. I många fall var Senegal lite rappare och afrikanerna skapade flera chanser mot ett annars starkt försvar. Tyvärr räckte inte prestationen hela vägen och Senegal gick tomhänta ur premiären.

Jag spelar på raka tvåan till 1,62 @ MrGreen.

  • Match: Qatar – Senegal
  • Spel: Senegal (2)
  • Odds: 1,62 @ MrGreen
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 14:00, 25/11

SpelbolagBonusLänk
MrGreen500 krSpela här!

Lämna ett svar