Qatar – Ecuador

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Qatar har varit förberedda inför VM på hemmaplan under flera år och värnationen är naturligtvis väldigt svårbedömda. Hemmalaget rankas emellertid som ett sämre lag i mästerskapet. Qatars hemmafördel är betydelsefull och arrangörerna, brukar kunna utnyttja och använda detta på rätt sätt. Att värdnationen Qatar räknas bort från slutspel på förhand, känns rimligt, men oklart vart de står här idag.

Ecuador står för motståndet när Qatar inviger sitt efterlängtade värdskap av VM. För detta landslag har det varit en betydligt längre och tuffare väg fram hit. Precis som för Qatar är man inte ett av de starkare landslagen på förhand. Ecuador underskattas dock rejält och skall såklart uppvisas respekt från start, åtminstone från nationerna man tävlar med i gruppspelet. Laget kommer att vara svårslagna.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,50 @ bethard.

  • Match: Qatar – Ecuador
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,50 @ bethard
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 17:00, 20/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar