Colombia – Qatar

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Colombia imponerade och spelade formidabelt mot Argentina som aldrig såg hade en chans egentligen. Argentina steppade upp i andra halvlek, men Colombia kände sig aldrig hotade och gjorde jobbet. Den stabila form som hemmalaget visade upp under genrepet inför turneringen, har alltså fortsatt. Innan turneringen hade man två segrar med 3-0 mot Panama respektive Peru. Colombia slåss om titeln.

Qatar fortsätter att ta stormsteg. Värdnation för VM 2022, vinst i Asiatiska mästerskapen och nu agerar man gäst i Copa America. Mycket går Qatars väg i dag. Pengarna finns och nu börjar även framgångarna ramla in. Innan genrepet hade man en riktigt fin räd. Landslaget hade sju raka vinster. Innan dess hade man två raka förluster under 2018 mot Iran och Algeriet. Qatar håller inte alltid i defensiven.

Jag spelar på Colombia över 1,5 mål till 1,53 @ bet365.

  • Match: Colombia – Qatar
  • Spel: Colombia Ö 1,5 mål
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 23:30, 19/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar