Frankrike – Danmark

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike är självklart betydligt bättre och mer motiverat i Fotbolls-VM än i Nations League-gruppspelet. Danskarna har vunnit två raka matcher mot Frankrike i UEFA Nations League-gruppen. Frakrike har dock visat tidigare att nationen är som bäst under dessa turneringar och kommer senast från guld 2018. Fransmännen spelar, utan ett gäng nyckelspelare, men har visat att det finns goda ersättare.

Danmark med Kasper Hjulmand vid rodret, bör inte underskattas. Premiären i VM blev emellertid ingen succé den här gången och det finns betydligt mer att hämta. Offensiven blev aningen tunn med Dolberg och Skov Olsen som spets. Det kommer bli ännu tunnare mot Frankrike, om man inte har en lösning på det. Fransmännen kommer vara pålästa här efter senaste resultaten och gruppsegern är målet.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Frankrike – Danmark
  • Spel: Frankrike (1)
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 17:00, 26/11

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar