Spanien – Tyskland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Spanien inledde Fotbolls-VM på bästa tänkbara sätt. Costa Rica blev dessutom den slagpåse som laget räknade med och kördes över totalt. Spanjorerna procerade in massvis med mål och imponerade under första omgången. Spanien ställs här mot ett betydligt tuffare motstånd, Tyskland. Spanien spelar alltid via bollinnehav samt kontroll. Spanien bör vara nöjda med ett kryss här som säkrar dess avancemang.

Tyskland missade VM i Ryssland 2018 och skulle ta revansch i Qatar 2022. Nu blev det värsta starten på äventyret och förlusten mot Japan slår väldigt hårt. Men det är också ett wake up-call för tyskarna som verkligen måste koppla på här och aldrig stänga av. Mot Japan startade man väldigt lovande, sedan gick allt sönder och japanerna utnyttjade tyskarnas svagheter när man kopplade av.

Jag spelar på Tyskland +0,5 (Asian Handicap) till 1,64 @ MrGreen.

  • Match: Spanien – Tyskland
  • Spel: Tyskland +0,5 (AH)
  • Odds: 1,64 @ MrGreen
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:00, 27/11

SpelbolagBonusLänk
MrGreen500 krSpela här!

Lämna ett svar