Sydkorea – Portugal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sydkorea behöver förlita sig på andra resultat för att kunna avancera. I nuläget har sydkoreanerna en poäng och -1 i målskillnad, vilket är bättre Uruguays resultatrad. Sydamerikanerna möter Ghana i andra parallella matchen. Sydkorea lyckades inte vinna någon av första matcherna, och bataljen mot Portugal blir såklart tuff. Mötet mot Uruguay slutade mållöst och tillställningen mot Ghana skrevs till 2-3-förlust.

Portugal är redan klara för slutspel och sitter rätt säkert som gruppetta. Det hade inte varit en chock om vissa spelare roterades samt såg vi dessutom på Frankrikes insats mot Tunisien, att de redan klara lagen kanske inte går på full kraft. Man lär i alla fall vara starka nog för att slå Sydkorea nu på fredag. Portugal har ändå varit det bättre laget i båda sina matcher hittills och Cristiano Ronaldo har en hunger.

Jag spelar på raka tvåan till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Sydkorea – Portugal
  • Spel: Portugal (2)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 2/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar