Frankrike – Polen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike inledde med en bekväm vinst mot Australien, där fransmännen verkligen fick igång offensiva spelet. Sedan besegrades Danmark i en spännande match, och Kylian Mbappé säkerställde alla poäng till Frankrike. Inför sista omgången passade Didier Deschamps på att vila spelare och därmed torskade man mot Tunisien (1-0). Frankrike lär dock vara utvilade när slutspelet drar igång här.

Polen har verkligen inte bidragit med något spektakulärt under det här mästerskapet, med undantag för Wojciech Szczesnys båda straffräddningar. Det är lite synd med tanke på hur många fina spelare de har, men deras väldigt taktiska tränare Michniewicz satsar hårt på defensiven, med ett kontringsspel. Robert Lewandowski kan inte göra mycket nytta när han inte får mycket att jobba med.

Jag spelar på Frankrike -1,0 (Asian Handicap) till 1,50 @ betsson.

  • Match: Frankrike – Polen
  • Spel: Frankrike -1,0 (AH)
  • Odds: 1,50 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 4/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar