Edmonton – Washington

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers återfinns på sjundeplatsen i Western Conference. Man har vunnit fyra av sina senaste fem matcher. Därmed placeras hemmalaget på fjärdeplatsen i Pacific Division. Storstjärnorna McDavid och Draisaitl tycks hitta poängprotokollet i varje match laget spelar. Laget behöver vinna matcher för möjligheten att ta sig till slutspel, och jag är övertygad om att laget kommer lösa det.

Washington Capitals placerar sig på tolfteplatsen i Eastern Conference. Klubben har det tufft och ligger just nu på sjätteplats i Metropolitan Division och har förlorat tre av deras fyra senaste matcher. Nu åker de till Edmonton där det kommer bli tufft att ta poäng. Oilers har samtidigt vunnit tre raka matcher mot Washington och fyra av de fem senaste matcherna i Rodgers Place. Jag tror på hemmaseger.

Jag spelar på Edmonton ML till 1,70 @ betsson.

  • Match: Edmonton – Washington
  • Spel: Edmonton ML
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 02:30, 6/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar