Dallas – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Dallas Stars har tappat fyra av de sex senaste matcherna, vilket inkluderar, senaste två matcherna mot Minnesota (6-5 på straffar), respektive Toronto (4-0). Natten till onsdag, besegrades hemmaklubben av Toronto trots 44-29 i vunna skott. Trots en formsvacka, har Dallas tredje bästa offensiven vad gäller målproduktion med snitt på 3,77 per match. Nattens gäster Ottawa, passar ypperligt för revansch.

Ottawa Senators har verkligen blandat och gett under senaste veckorna och gått 5-5 på de tio senaste matcherna. Under natten till onsdag så misslyckades Ottawa att utöka sin segersvit till tre raka matcher efter att ha förlorat med 5-2 hemma mot Los Angeles Kings. Efter att ha inkasserat en 3-2 seger efter förlängning mot Rangers och en 5-2 seger mot San Jose, så kunde dem inte hantera Kings offensiv.

Jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Dallas – Ottawa
  • Spel: Dallas (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:30, 9/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar