Sporting – Martimo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sporting har lyckats med cupspelet, trots VM-uppehållet. Hemmalaget har tagit två segrar. Det innebär att klubben kopplat ett rejält grepp om gruppen, och förväntas ta tredje raka segern ikväll. Sporting har dessutom möjligheten att matcha en stark startelva trots Fotbolls-VM. Trincao, Paulinho och Edwards är stjärnorna framåt, de anmärker sig i gruppspelet. Sporting är såklart förtjänta favoriter.

Maritimo är en klubb från Madeira i Portugal. Hittills har laget inte lyckats speciellt väl i år och i Taca de Liga har gästerna inte heller hämtat någon lycka. Sporting leder gruppen, samt lär bli det tredje laget att besegra Maritimo i det här gruppspelet. Trots att de har en komplett och ordinarie trupp i det här laget så finns det inte mycket som sätter emot Sporting och de andra lagen såhär långt.

Jag spelar på Sporting -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,60 @ bethard.

  • Match: Sporting – Martimo
  • Spel: Sporting -1,5 (AH)
  • Odds: 1,60 @ bethard
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:45, 13/12

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar