NY Rangers – Toronto

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers återfinns på åttondeplatsen i Eastern Conference. Hemmalaget har förvisso studsat tillbaka under den sista tiden. Det har samtidigt vart mot dels skadedrabbade motståndare, som Vegas Golden Knights och Colorado Avalanche. Jag tror Rangers lite lugnare tempo, kan passa kvicka Toronto. Det är inte så länge sedan man hade problem mot Anaheim och Chicago. Det finns en del spelvärde.

Toronto Maple Leafs återfinns på tredjeplatsen i Eastern Conference. Klubben har inte torskat på fulltid sedan november. Senaste tio matchernas formtabell, är 19 poäng och målskillnad om 41 gjorda, och 16 insläppta mål. Gästande Toronto har lyckats med stark defensiv och solid offensiv. Dess målvakter som har storspelat, är Ilya Samsonov med en räddningsprocent på %.939 respektive Matt Murray på %.925.

Jag spelar på Toronto ML till 1,81 @ betsson.

  • Match: NY Rangers – Toronto
  • Spel: Toronto ML
  • Odds: 1,81 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 16/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar