Skellefteå – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skellefteå fortsätter imponera och återfinns numer på andraplatsen i SHL-tabellen. Norrlänningarna är obesegrade i tolv raka matcher, vilket naturligtvis är ett otroligt facit för Skellefteå, Hemmalaget kan vid seger mot Oskarshamn, plocka otroliga 13 raka segrar. Skellefteå fick respass ur CHL efter matchserien mot Frölunda. SAIK är starka hemma, med sina sju raka segrar. Därmed är man ligans bästa hemmalag.

Oskarshamn har blandat och gett en hel del i SHL. Gästerna ligger i skrivande stund på tolfteplats i SHL med 31 inspelade poäng. Oskarshamn har bara en pinne tillgodo från jagande HV71. Oskarshamn har två raka nederlag, men hade innan det tre raka segrar. Oskarshamn har en mycket fin offensiv och gör mycket mål, men hos defensiven finns mer att önska. Här tror jag på hemmaseger.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Skellefteå – Oskarshamn
  • Spel: Skellefteå (1)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 17/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar