Argentina – Frankrike

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Argentina har varit en framgångssaga sedan tränare Lionel Scaloni tog över rodret. Argentina var också en av favoriterna inför mästerskapet. Förlust i första matchen, gjorde dock att Argentina behövde spela med kniven på strupen under resterande del av gruppspelet. Argentina löste ändå gruppsegern och här i slutspelet har man presterat. Nu senast i semin mot Kroatiens kunde laget också plocka finalplatsen.

Frankrike klev in i turneringen som en av förhandsfavoriterna och enda orosmolnet var egentligen dess skadeavbräck. Frankrikes trupp har likväl visat sig vara lika slagkraftig som vanligt. Frankrike avancerade från gruppspelet utan några större bekymmer och enda torsken mot Tunisien handlade om motivation. Frankrike har därefter fortsatt imponera i slutspelet, där Polen, England och Marocko har besegrats.

Jag spelar på att Frankrike lyfter pokalen till 1,94 @ Leo Vegas.

  • Match: Argentina – Frankrike
  • Spel: Frankrike lyfter pokalen
  • Odds: 1,94 @ Leo Vegas
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 18/12

SpelbolagBonusLänk
Leo Vegas100 krSpela här!

Lämna ett svar