Perugia – Venezia

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Perugia hamnade på åttondeplatsen i andradivisionen förra säsongen, men sedan dess har Perugia inte lyckats prestera på samma nivå. Efter sjutton omgångar, har hemmalaget stora problem samt återfinns på jumboplatsen i tabellen, efter att ha vunnit blott tre matcher sedan säsongsstarten. Tio förluster och minst mål gjorda är knappast något skrytsamt. Tre poäng nu ikväll, gör inte någon större skillnad.

Venezia spelade fotboll i Serie A förra säsongen, men blev nedflyttade direkt. Bottenstriden var jämn då och endast ett fåtal poäng hade kunnat få laget att stanna uppe i finrummet. Av deras höst att döma var det dock kanske inte mer än rätt att man flyttades ner. Venezia befinner sig i undre halvan av tabellen i Serie B, närmare bestämt en sjuttondeplats. Venezia har emellertid sett bättre ut på sistone.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,55 @ betway.

  • Match: Perugia – Venezia
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,55 @ betway
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 19/12

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar