Winnipeg – Ottawa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Winnipeg Jets har imponerat under nuvarande säsong och inkasserat 41 pinnar på 31 spelade matcher. Winnipeg är mycket stabila på hemmaplan i Kanada och bara Minnesota har spelat bättre på hemmais. Klubben förlorade nu senast mot Seattle efter en riktigt dålig insats. Dessförinnan hade Winnipeg två raka segrar och lagets form är godkänd. Laget är skadedrabbade, men besitter emellertid favoritskapet.

Ottawa Senators öppnade säsongen svagt och hade nästan enbart förluster i början. Dock har Ottawa spelat upp sig rejält och ligger inte jättelångt ifrån slutspelsplats. Efter fyra segrar på dess fem senaste matcher, har slutspelschanserna ökat för Ottawa. Trots ett par segrar på bortaplan på sistone, är man ett av de sämre lagen på bortais i konferensen. Det är bara Philadelphia och Columbus som är sämre.

Jag spelar på raka ettan till 2,20 @ bethard.

  • Match: Winnipeg – Ottawa
  • Spel: Winnipeg (1)
  • Odds: 2,20 @ bethard
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 02:00, 21/12

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar