Man City – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City gästas av Liverpool på Etihad Stadium för åttondelsfinalen av den engelska ligacupen. Efter över en månads uppehåll, är det ikväll, återigen dags för lite klubbfotboll. Manchester City ser inte oslagbara ut. Hemmalaget befinner sig i dagsläget fem poäng poäng bakom Arsenal i Premier League, och laget avslutade faktiskt denna höst med att förvånansvärt nog, förlora mot Brentford.

Liverpool hade det tufft mot Derby i förra omgången och det krävdes straffar för avancemanf. Men om Liverpools säsong hittills har varit klart under förväntan, så har laget trots allt visat vissa ljusglimtar som får en att tro att Jürgen Klopp trots allt kanske fortfarande kan vända detta. Segern mot just Manchester City för drygt två månader sedan var ett sådant tillfälle och deras vinster mot Napoli och Tottenham.

Jag spelar på Liverpool +1,0 (Asian Handicap) till 1,65 @ bet365.

  • Match: Man City – Liverpool
  • Spel: Liverpool +1,0 (AH)
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 22/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar