Ross County – Rangers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ross County återfinns på tiondeplats i Premiership efter 15 plockade poäng under klubbens nya tränare Malky Mackay. Spelet har varit minst sagt inkonsekvent. Det har varit svårt att hitta nätmaskorna, vilket endast skett 14 gånger. Laget tappade senast ledningen mot St Johnstone och Jack Baldwin blev utvisad. Hemmaformen är dessvärre ingen roligare läsning, med dess två segrar på nio hemmamatcher.

Rangers har 9 poäng upp till ärkerivalen Celtic och motivationen är fortsatt på plats. En förlust för Ross County är därmed att vänta. Rangers är både ett och två nummer större. Samtidigt har Michael Beale ersatt Giovanni van Bronckhorst. Starten har varit perfekt. Malik Tillman nätade två gånger och Scott Arfield hittade också nätmaskorna i debuten, i träningsmatchen mot Leverkusen.

Jag spelar på Rangers -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,94 @ Unibet.

  • Match: Ross County – Rangers
  • Spel: Rangers -1,5 (AH)
  • Odds: 1,94 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 23/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar