Torquay – Notts County

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Torquay tog klivet upp till femtedivisionen inför säsongen efter att Torquay plockat förstaplatsen under förra säsongen, i National League. Hemmalagets dagsform, är svårbedömd. Överlag har de sett svajiga ut, med höga toppar och djupa dalar. Den godkända 2-1-förlusten borta mot serieledarna Barrow följdes upp med två vinster mot Halifax och Chorley. Senast torskade de dock återigen, 2-0 mot Sutton.

Notts County återfinns på en stark tredjeplats i tabellen och man ser ut att lösa minst en play off-plats. Efter att laget trillat ur League Two förra säsongen är siktet inställt på en återkomst till fjärdedivisionen. Neal Ardleys mannar har sju poäng upp till serieledarna Barrow, som i dagsläget innehar direktbiljetten till fjärdedivisionen, samtidigt som man skapat sig ett rätt stort poängmarginal ner till Solihull Moors.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,47 @ Unibet.

  • Match:  Torquay – Notts County
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,47 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 17/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar