Gaziantep – Besiktas

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Gaziantep säsongsinledning har varit halvdan, och laget parkerar i mittenskiktet av tabellen. Besiktas är en storklubb som har underpresterat, men samtidigt, besitter kvalité i överskott. När Besiktas dessutom får tillbaka spelare från VM, ska klubben inte ha några större bekymmer att vinna. Innan VM-uppehållet, åkte Gaziantep på en rejäl svacka. Under senaste tre ligamatcherna har de tagit en poäng.

Besiktas har efter förlusten mot Galatasaray, steppat upp ordentligt. I cupen har Serik Belediyespor och Sanliurfaspor besegrats . Det har också blivit fyra segrar på fem vänskapsmatcher. Anfallare Cenk Tosun har stuckit ut och nätat i massor. Tränaren Senol Günes får nu tillbaka Romain Saiss och Wout Weghorst lagom till omstarten. Två nyckelspelare som kommer in i en trupp som är i högform.

Jag spelar på raka tvåan till 1,90 @ betsafe.

  • Match: Gaziantep – Besiktas
  • Spel: Besiktas (2)
  • Odds: 1,90 @ betsafe
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 14:00, 25/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar