Colorado – Toronto

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche innehar fjärdeplatsen i Central Division, och gästande Toronto hittas fortsatt på en andraplats i Atlantic, bakom Boston. Colorado och Toronto, är potentiella finallag och i normfallet är det här ett riktigt toppmöte. Men det saknas flertalet spelare hos Colorado, vilket påverkar stjärnglansen på isen. Gästerna bör samtidigt därför ses som favoriter inför matchen.

Toronto Maple Leafs har även de tampats med skador under säsongen, men har trots detta hittat vägar att vinna matcher och har numera många av de viktiga namnen som funnits på skadelistan tillbaka i sin lineup sedan en tid tillbaka. Toronto har dessutom gjort hela 13 mål på de två senaste matcherna mot Colorado. Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Toronto har fördelen.

Jag spelar på Toronto ML till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Colorado – Toronto
  • Spel: Toronto ML
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 1/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar