Fiorentina – Monza

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina har haft svårtigheter flera säsonger i följd. Just nu återfinns hemmalaget på tiondeplat. Innan bortafölusten mot Milan senast, hade klubben tre raka segrar. Fiorentina förlorade på San Siro med 2-1. Dessförinnan, visade laget prov på deras färdigheter. Kvaliteten hos hemmalaget, besitter mestadels Bonaventura och Jovic. Jag tror att Fiorentina, kommer vara något vassare i det här mötet.

Monza har nu fjortondeplatsen i italienska finrummet. De imponerade senast och slog Salernitana med 3-0. Annars säger placeringen ganska mycket. Gästerna har förlorat fyra av deras sex senaste matcher. Dessutom har dem tre raka bortaförluster. Här finns sannerligen ett spelvärde i en hemmaseger och här bör naturligtvis Fiorentina inkassera samtliga tre poäng, vilket också är målsättningen.

Jag spelar på raka ettan till 1,79 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Fiorentina – Monza
  • Spel: Fiorentina (1)
  • Odds: 1,79 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 4/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar