Leksand – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leksand återfinns på tiondeplatsen i tabellen, och kommer med tre raka förluster i bagaget. Dalkarlarna har förlorat mot Frölunda, Oskarshamn, samt Brynäs. Senast mot Brynäs förlorade Leksingarna med 5-2 och dagens hemmalag kändes inte lika påkopplade som Gävlelaget. Försvarspelet kändes tamt, på flera mål. Två av dessa matcher har spelats på bortais, där klubben varit kassa. Nu idag väntar hemmais.

Malmö kunde inte stå upp i 60 minuter mot Skellefteå senast då man förlorade med 5-2, en bortamatch som dock är en av de tuffaste under säsongen. Laget har otroligt svårt att vinna matcher, då man på de 13 senaste matcherna bara tagit två segrar. Segrarna har kommit under förlängning. Marcus Sylvegård och Fredrik Händemark tar en del poäng i laget, men det är inte så att man överraskat positivt.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ betsson.

  • Match: Leksand – Malmö
  • Spel: Leksand (1)
  • Odds: 1,83 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 14/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar