Empoli – Sampdoria

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Empoli placerar sig på fjortondeplatsen i italienska finrummet. Hemmalaget har tio poäng mer än dessa gästande Sampdoria på nedflyttningsplatsen. Bottenzonen är långt borta, vilket gör att Empoli-spelarna, inte behöver känna någon press. Lagets form är bra. Det är bara tabellettan Napoli som har besegrat Empoli under de fem senaste omgångarna. Dock snittar Empoli inte ens ett mål per match.

Sampdoria kommer till matchen från en 0-1-förlust mot Fiorentina i den italienska cupen. Dessförinnan blev det också ett nederlag mot serieledarna Napoli, men bara med 0-2. Att Sampdoria bara har nätat 8 gånger är uruselt. Inget annat lag är sämre när det kommer till målskyttet. Sampdoria har 6 poäng upp till Spezia, som är på säker mark. Försvarsspelet har samtidigt förbättrats i de senaste matcherna.

Jag spelar på under 2,5 till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Empoli – Sampdoria
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar