HV71 – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

HV71 har knappast gjort en övertygande säsongsinledning, och hemmalaget hittas på trettondeplatsen. Smålänningarna besitter en större spelartrupp, och laget bör kunna lyckas undvika negativt kval. Det är samtidigt åtta poäng till ingenmansland. Formen är mycket svag och bara en seger har tagits på deras tio senaste matcher. Problemet är stadigheten i spelet under 60 minuter.

Frölunda fick respass ur CHL under tisdagen mot ett Luleå som vann på straffar. Frölunda har på slutet varit ett starkt jobbande lag men har stora problem med offensiven och framförallt sitt powerplayspel. Det vankas mycket folk till Husqvarna Garden under fredagen och jag tror att HV71 kan börja klättra uppåt i tabellen nu, med Challe Berglund i båset. Här tror jag på hemmaseger.

Jag spelar på HV71 Draw No Bet till 2,06 @ William Hill.

  • Match: HV71 – Frölunda
  • Spel: HV71 DnB
  • Odds: 2,06 @ William Hill
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar