Toronto – NY Islanders

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Toronto Maple Leafs placeras på fjärdeplatsen i Western Conference. Hemmalaget har visat prov på fin form under senaste tiden, och ligger inför matchen fortsatt på andraplatsen i Atlantic Division. Toronto har levererat på hemmaplan, den senaste tiden. Toronto har vunnit fyra raka matcher samt tio av de tolv senaste matcherna. Hemmalaget har naturligtvis mycket goda vinstchanser inatt.

New York Islanders som inte haft lika fina resultat under de senaste matcherna, placeras på sjätteplats i Metropolitan Division. Utöver deras tabellplacering och att de är utanför slutspel i Metropolitan Division, så har de dessutom förlorat 8 av sina 10 senaste matcher. Senaste fyra matcherna har också slutat med förlust och självförtroendet hos Islanders är inte på topp när laget åker till Scotiabank Arena.

Jag spelar på raka ettan till 1,74 @ bet365.

  • Match: Toronto – NY Islanders
  • Spel: Toronto (1)
  • Odds: 1,74 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 24/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar