Tampa Bay – Minnesota

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tampa Bay Lightning placeras på tredjeplatsen i Eastern Conference. Lightning har varit starka hemma i Amelie Arena, medans bortaspelet har varit mediokert. Laget har dock god marginal till konkurrenterna utanför slutspelet i Atlantic Division och klubben är därför, i lite av ett ingenmansland. Hemmalaget producerar i snitt 3,60 mål per match och som vanligt, är Lightings powerplay suveränt.

Minnesota Wild placeras på sjundeplatsen i Western Conference och placeras på tredjeplatsen i Central Division. Minnesota är svårbedömda att säga exakt vart det står, men att kvällens gäster kommer ta en av slutspelsplatserna känns troligt. Väl där skulle de kunna se Minnesota gå långt, men också lika gärna åka ut direkt och summa summarum ser Wilds ut som ett klassikt bubble-team.

Jag spelar på raka ettan till 2,05 @ bet365.

  • Match: Tampa Bay – Minnesota
  • Spel: Tampa Bay (1)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 01:00, 25/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar