HV71 – Timrå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

HV71 hittas på nästjumboplats i SHL-tabellen, och mycket tyder på att hemmalaget kommer få spela ett negativt kval mot Malmö. Senast gjorde Jönköpingsklubben en katastrofalt dålig match mot Luleå (2-5) och styrelsen fick nog. Tommy Samuelsson och Fredrik Stillman sparkades. Istället kommer Johan Lidbom ta över tränarrollen, assisterad av Challe Berglund och Pelle Gustafsson.

Timrå har gjort en mycket fin säsong så här långt och ligger i skrivande stund på sjätteplats. Det är inget konstigt, då gästerna på pappret, har en av seriens bästa offensiver. Det är bara Växjö som har bättre bortastatistik än vad Timrå har. Formen är också bra och Timrå kommer till Jönköping med tre raka segrar. Jag tror att HV:s tränarbyte kan få en tillfällig effekt, med ett ganska bra lag på pappret.

Jag spelar på raka ettan till 2,55 @ bet365.

  • Match: HV71 – Timrå
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 2,55 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar