Leksand – Rögle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leksand inkasserade en seger hemma mot tabelljumbon Malmö i Tegera Arena för ett två veckor sedan. Därefter kom dalkarlarnas självförtroendehöjande vecka, där båda topplagen Växjö och Skellefteå skulle besegras efter fina prestationer. Lagets segrar har sedermera följts upp av bortaseger mot HV71. Senast förlorade man på hemmaplan mot Örebro. Här tror jag laget vänder hem, och ger fansen en seger.

Rögle är för tillfället inne i en mycket dålig period efter att ha varit bra under en längre tid. Fyra förluster på de senaste fem matcherna, där lagets enda seger kom på straffar i derbyt mot Malmö. Gemensamt för alla förluster är att man har förtvivlat svårt att få in pucken och har endast gjort sju mål under dess senaste fem matcher, vilket såklart inte är tillräckligt bra. Formen talar för Leksand ikväll.

Jag spelar på Leksand Draw No Bet till 1,68 @ betsafe.

  • Match: Leksand – Rögle
  • Spel: Leksand (1)
  • Odds: 1,68 @ betsafe
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 2/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar