Aston Villa – Leicester

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Aston Villa har presterat under senaste tiden och klubben återfinns på elfteplatsen i PL-tabellen. Emery fortsätter att leda hemmalaget till framgångar, och Aston Villa har inkasserat tio poäng på senaste fyra matcherna. Sedan Emery blev tränare har hemmalaget bara förlorat en match mot Liverpool, 1-3. Fem av dessa matcher har resulterat i trepoängare. Förlusten i FA-cupen innebär utvilade spelare.

Leicester har fortsatt varit en skugga av det Leicester som fotbollssupportrar tidigare säsonger kunnat följa och Brendan Rodgers har inte riktigt lyckats distansera sig från bottenstriden. Laget gjorde ett ryck under en period, men har haft det tufft sedan ligaspelet drog igång igen efter jul. Med tanke på att man har haft väldigt svårt att ens göra mål den senaste månaden så var två mål framåt mot Brighton, viktigt.

Jag spelar på Aston Villa +0 (Asian Handicap) till 1,47 @ bethard.

  • Match: Aston Villa – Leicester
  • Spel: Aston Villa +0 (AH)
  • Odds: 1,47 @ bethard
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 4/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar