Aston Villa – Leicester

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Aston Villa blev rejält nertryckta av Chelsea senaste och besegrades även med 2-1 på Stamford Bridge. Inget allvarligt, klubben kan arbeta vidare på det sättet laget gjort. Hemmalaget ligger visserligen på sextondeplats i tabellen, en svag notering, men förväntningarna kan inte vara stora på nykomlingen. Ikväll väntar en mycket tuff tillställning när Leicester gästar Villa Park i avslutande omgången.

Leicester fortsätter imponera och vinna matcher. Nu står man på åtta raka segrar, vilket är ett enormt facit. En andraplats bakom Liverpool i ligan är starkt och det är Leicester Premier League-vinnarvibbar man får här. Den säsongen överraskade man mer än imponerade, nu är man på riktigt ett topplag den här säsongen och det går att räkna på att laget antingen vinner sina matcher eller kryssar.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ bet365.

  • Match: Aston Villa – Leicester
  • Spel: Leicester (2)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 8/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar