Florida – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Florida Panthers placeras på femteplatsen i Atlantic Division. Hemmalaget har haft problem med deras skador denna säsongen. Extra pikär blir situationen, när båda målvakter återfinns på skadelistan. Sergei Bobrovsky och Spencer Knight, är alltså inte tillgängliga för spel. Tredjemålvakten, Alex Lyon har spelat totalt åtta matcher med en räddningsprocent på dryga 89%, och släpper in snitt fyra mål per match.

Tampa Bay Lightning ligger fortsatt på en stabil tredjeplats i Atlantic Division. Gästernas bortamatcher har innehållit mycket mål under de senaste matcherna. Fem av Tampas sex senaste matcher har gått över linan och totalt har det blivit 47 mål, vilket i snitt innebär närmare åtta mål per match. Att det nu, dessutom är derby och att lagen fått vila i flera dagar bör också öppna upp för mycket mål.

Jag spelar på Över 5,5 mål till 1,52 @ Nordicbet.

  • Match: Florida – Tampa Bay
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,52 @ Nordicbet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 01:00, 7/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar