Bochum – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bochum jagar kvartsfinal i tyska DFB-Pokal. Emellertid kommer kvällens tillställning säkert inte bli enkel då stormakten Dortmund kommer gästa Vonovia Ruhrstadion. Även denna säsong har Bochum fullt upp med, att hålla sig kvar i Bundesliga. Förra säsongen klarade de sig bra som nykomling. Denna säsongen gjorde de en mycket dålig inledning, men efter lagets tränarbyte, har även stora förbättringar skapats.

Dortmund har efter VM-tuneringen, visat varför laget tillhör ett av Tysklands bästa fotbollslag. Med fyra raka segrar i Bundesliga är de fortsatt med och slåss om guldet. Det är bara tre poäng upp till mästarna Bayern München i toppen av tabellen. Bakom sig har Dortmund en storseger över toppklubben Freiburg med hela 5-1. Att fem olika målskyttar hamnade i målprotokollet visar vilket bredd som finns.

Jag spelar på raka tvåan till 1,75 @ Nordicbet.

  • Match: Bochum – Dortmund
  • Spel: Dortmund (2)
  • Odds: 1,75 @ Nordicbet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 8/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar