Modo – Mora

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Modo spelade en tuff bortamatch under fredagskvällen när de gästade tabelltvåan Björklöven. Klubben förlorade matchen med 3-0. Trots resultatet, skapade de flera lägen, men skärpan fanns inte där. Bland annat kunde Modo vinna skottstatistiken med 15-29. Väldigt imponerade att enbart släppa till 15 skott mot Björklöven, trots förlusten. Hemmaspel väntar ikväll och där har klubben vunnit 17 av 21 matcher.

Mora har varit ett av lagen som verkligen imponerat under säsongen och hittas på tredjeplats i tabellen. Kanske inget någon förväntade sig inför säsongen. Senast på hemmplan, slog de Almtuna med 2-1 i en match som dock var rätt jämn. Ett bra målvaktsspel samt högre spets banade väg för segern. Nu ställs man dock inför en klart tuffare uppgift, nämligen att möta serieettan och det dessutom på bortais.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ betsson.

  • Match: Modo – Mora
  • Spel: Modo (1)
  • Odds: 1,90 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 18:00, 11/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar