Liverpool – Everton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Liverpool är smått desperata, att stoppa sin usla form, och behöver verkligen börja vinna. Hemmalaget placerar sig numer på tiondeplatsen och formen är katastrofal. Liverpool förlorade tre och kryssade en av senaste fyra Premier League-matcherna och nätade bara en gång, totalt under processen. Positivt för Liverpool är att Diogo Jota kommer återfinnas i LFC efter ett långvarigt skadeuppehåll.

Evertons tidigare Burnley-manager, Sean Dyche gjorde en drömdebut förra helgen och slog tabellettan Arsenal med 1-0 på Goodison Park. The Toffees producerade en fantastisk defensiv vid tillfället, och de begränsade en av seriens bästa anfallslinjer till väldigt få chanser framför Jordan Pickfords mål. Med vetskapen om hur dåligt Liverpool har varit offensivt, känns det som att mötet blir målfattigt.

Jag spelar på under 3,0 mål till 1,65 @ bethard.

  • Match: Liverpool – Everton
  • Spel: Under 3,0 mål
  • Odds: 1,65 @ bethard
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar