Liverpool – Everton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpool kommer från en ordentlig käftsmäll och psykiskt som fysiskt påfrestande match mot PSG. De har stått för några halvdana prestationer under sista veckorna. Inför mötet saknas Jordan Henderson, som är avstängd. Ska väl inte påverka något nämnvärt, men deras aktier stärks knappast inte av det faktum att han saknas här. Naturligtvis ska hemmalaget fortfarande betraktas som storfavoriter.

Everton ser tokstabila ut och verkar ha toppat formen. Laget har förmått att leverera mot allt motstånd. Man vann exempelvis med 1-0 över Cardiff förra veckan och spelade innan dess 0-0 borta mot Chelsea. Formen är prickad och har varit så sedan slutet av september. Sedan dess är bara en match förlorad, med uddamålet när Manchester United gästades, medan fem vunnits och en slutat oavgjort.

Jag spelar på Everton +1,5 mål (Asian Handicap) 1,74 @ Unibet.

  • Match: Liverpool – Everton
  • Speltips: Everton +1,5 (AH)
  • Odds: 1,74 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 17:15, 2/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar