Liverpool – Everton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpool fortsätter jaga Manchester City och titeln. Därmed tror jag på klasskillnad och en överkörning av bottenrivalen. Klubben har nu Champions League-semifinal att blicka mot i kommande vecka. Laget möter Villarreal, men Jürgen Klopp lär inte prioritera den matchen mycket högre. Liverpool ska givetvis, fullfölja sin seger mot Manchester United senast och ta ytterligare tre mycket viktiga poäng.

Everton är i ett tufft läge och krigar för förnyat kontrakt. Lagets vinst mot Manchester United och kryss mot Leicester är såklart jätteviktiga och kan bli helt avgörande. För mot Liverpool ska de inte ha någon större poängchans. Mina ser ut att vara tillbaka helt och hållet i backlinjen, men Calvert-Lewin, Gomes och Van de Beek saknas. Det blir tre tunga tapp för Everton, men som dock inte lyckats med spelarna.

Jag spelar på Liverpool Draw No Bet till 1,54 @ Lucky Sports.

  • Match: Liverpool – Everton
  • Spel: Liverpool DnB
  • Odds: 1,54 @ Lucky Sports
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 24/4

SpelbolagBonusLänk
lucky100 krSpela här!


Lämna ett svar