Liverpool – Everton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpool fortsätter imponera och leder överlägset i Premier League. Hemmalaget kan nu avancera mot ytterligare en titel. Liverpool lägger sig naturligtvis, inte platt här. Klubben kommer spela för att vinna som vanligt och trots väntad rotation ska chanserna räcka till avancemang. Vinsten är inom räckhåll och man har vunnit tre raka derbyn, mot Everton på Anfield. Förmodligen segrar hemmalaget.

Everton ser ut att hitta nya höjder under Ancelotti. Två raka vinster, innan man i helgen fick stryk av ett starkt Manchester City. En godkänt prestation återigen, och det bygger dom vidare på inför detta möte. Everton lär inte hålla tillbaka här utan har en gyllene chans att smattra Liverpool på fingrarna. Roterar hemmalaget lär man inte vara fega för att gå för segern, men det kan också straffa sig.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ bet365.

  • Match: Liverpool – Everton
  • Spel: Liverpool (1)
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 6/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar