Nashville – Arizona

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Nashville Predators placeras på femteplatsen i Central Division, och senast nattens motståndare mötte varandra, vann Nashville med 4-3 efter straffar. Predators trivs mot Arizona, inte minst på hemmaplan, där hemmalaget vunnit fem av klubbarnas sex senaste möten. Predators har också tre raka segrar mot Arizona samt betydligt mer att spela för då deras drömmar om slutspel fortfarande lever vidare.

Arizona Coyotes ligger sjua i samma division och mycket talar för att Nashville vinner även detta mötet. Samtidigt som Nashville är starka på hemmaplan så är Arizona fullständigt bedrövliga borta. Statistiken senaste tiden är under all kritik och de har förlorat 18 raka bortamatcher. Om Nashvilles självfötroende är på topp gällande hemmaspelet, så är Arizonas självförtroende obefintligt på bortaplan.

Jag spelar på raka ettan till 1,74 @ bet365.

  • Match: Nashville – Arizona
  • Spel: Nashville (1)
  • Odds: 1,74 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 14/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar