Nottingham – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nottingham har som nykomlingar övertygat i Premier League. Forest kommer utan tvekan, att kriga på bra mot Manchester City under lördagseftermiddagen. Hemma på City Ground plockas majoriteten av poängen den här säsongen, men sen är inte den här matchen där hemmalaget skall ta poängen för att förnya kontraktet heller. Samtidigt kommer de såklart vilja imponera på sina hemmafans.

Manchester City var uträknade för några veckor sedan när Mikel Arteta och Arsenal gick från klarhet till klarhet i ligatoppen. Nu är försprånget som Londonklubben skaffat sig helt upphämtat och den ljusblåa giganten från Manchester kan titulera sig som bäst igen. Det återstår att se hur länge man är det. Jag räknar med att Pep och Manchester City går all in i Nottingham och jag tror på övertygande seger.

Jag spelar på Man City -1,5 mål (Asian Handicap) till 2,08 @ betsson.

  • Match: Nottingham – Man City
  • Spel: Man City -1,5 (AH)
  • Odds: 2,08 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 18/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar