IFK Göteborg – Utsikten

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg har tufft motstånd i gruppspelet av Svenska Cupen. Laget inleder två derbyn mot Utsikten och GAIS. Därefter möter dem Norrköping, som troligtvis blir gruppfinal. Svenska cupen borde samtidigt vara prioriterat för Blåvitt, eftersom en toppstrid i Allsvenskan känns osannolikt. Man har varit aktiva i transferfönster och satsat lite pengar. Under försäsongen har blåvitt blandat och gett.

Utsikten hade en ganska fin säsong i superettan under fjolåret, framförallt under vårkanten. Men med lägst publiksnitt i seriespelet och begränsat med resurser så har de inte särskilt mycket att arbeta med. De förväntas vara med i bottenstriden under den kommande säsongen. Under försäsongen så har de redan hunnit spela två derbyn mot ÖIS och GAIS och förlorade båda dessa.

Jag spelar på raka ettan till 1,45 @ Nordicbet.

  • Match: IFK Göteborg – Utsikten
  • Spel: IFK Göteborg (1)
  • Odds: 1,45 @ Nordicbet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 20/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar