Bournemouth – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bournemouths Premier League-säsong har varit jobbig, särskilt inledningsvis. Man har dock bättrat sig, och placeras ovanför den röda zonen inför denna tuffa match mot Manchester City. Bournemouth har enbart, en poäng mer än West Ham, som innehar artondeplatsen. Formen inför lördagskvällen är inte den bästa, men man har tagit poäng i två av de tre senaste ligamatcherna.

Manchester City besegrade Arsenal nyligen. Nu ligger Manchester City två poäng bakom Arsenal, med en match mer spelad. Detta efter att City intog förstaplatsen under en kortare period, för att sedermera tappa poäng mot Nottingham Forest i sin senaste ligamatch. Sedan dess har man spelat åttondelsfinal i Champions League mot Leipzig, som slutade 1-1. Ikväll gäller inget annat än tre poäng.

Jag spelar på raka tvåan till 1,38 @ ComeOn.

  • Match: Bournemouth – Man City
  • Spel: Man City (2)
  • Odds: 1,38 @ ComeOn
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 18:30, 25/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar