Arizona – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Arizona Coyotes återfinns på trettondeplats i Western Conference och placeras på sjundeplats i Central Division, endast Chicago Blackhawks är sämre. Gästerna den här natten, Nashville har betydligt mycket mer att spela om. Samtidigt har ”Preds” vunnit två raka matcher, medan Arizona, har förlorat två av dess senaste matcher. Nashville är också det bättre laget, sett till inbördes möten mellan motståndarna.

Nashville Predators hittas på femteplats i Central Division och hoppet om slutspel lever. Om de ska ge sig chansen att ta sig dit behöver gästerna vinna matcher mot lag som Arizona. Som tur är så finns det flera anledningar att tro att Predators kommer lösa en vinst när dem åker till västkusten. Nasvhille har vunnit tre av de fem senaste matcherna mot Ariziona och laget jagar nu en slutspelsplats.

Jag spelar på raka tvåan till 2,05 @ bet365.

  • Match: Arizona – Nashville
  • Spel: Nashville (2)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 27/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar